Echipa Filbo

Hai să ne cunoști din rândurile de mai jos!

echipa Filbo 2

Echipa de management

Echipa-Filbo_Paul-Panciu_CEO-Filbo.svg

Paul Panciu
CEO

Paul are peste 17 ani experiență în domeniul serviciilor financiare în companii precum Credit Europe Bank, GE Money, GarantiBank, fiind parte și din unirea unor IFN-uri cu bănci precum GE Money cu GarantiBank. Paul este pasionat de alergare și pickup trucks.

Echipa-Filbo_Georgiana-Andrei_Director-Financiar.svg

Georgiana Andrei
CFO

Georgiana vine cu 14 ani de experiență în domeniul financiar bancar, specializată în analiză și planificare financiară fiind fost Head of Controlling & Capital Management în cadrul BCR. Georgiana este pasionată de ski și călătorii cu rucsacul în spate.

Echipa-Filbo_Iulian-Marinescu_emoney.svg

Iulian Marinescu
E-money & Payments

Iulian are peste 24 de ani în industria de plăți (carduri, plăți și monedă electronică) din care în ultimii 10 ani a activat în zona FinTech-urilor, având și un doctorat în finanțe. Iulian este pasionat de călătorii, gătit și plimbări în natură cu cățeii săi.

Echipa-Filbo_Andrei-Dogaru_Product.svg

Andrei Dogaru
Product

Andrei vine cu o experiență de 13 ani în dezvoltarea de produse și servicii bancare digitale, fiind alumni al Citibank și EY. Este pasionat de Lean Startup, piețe financiare și călătorii.

Echipa-Filbo_Rodica-Todoran_Departamentul-Risc.svg

Rodica Todoran
Risk

Rodica are o experiență de peste 20 de ani în managementul riscului de creditare, având roluri anterioare în BCR și BT. Rodica este pasionată de hiking, ski, călătorii și îi place să cultive trandafiri în timpul liber.

Echipa-Filbo_Emil-Minciu_Vanzari.svg

Emil Minciu
Sales

Emil are 20 de ani de experiență în vânzări și business development având roluri anterioare de management în ING, GE Money, Garanti BBVA, Manpower sau Starbucks. Este pasionat de avioane, cafea și America de Sud.

Echipa-Filbo_Adrian-Nasui_IT.svg

Adrian Năsui
Technology

Adrian are 15 ani de experiență în dezvoltarea de produse și tehnologii software. Anterior a fost Technical Lead în E&Y Innovation Lab și Bucharest & Technical Lead la Everymatrix. Este pasionat de muzică electronică și plimbări relaxate prin natură.

Echipa Filbo Mihai Garba Technology 4

Mihai Gârbă
Technology

Mihai are o experiență de peste 20 de ani în domeniul IT în ceea ce privește dezvoltare de software și administrare platforme IT, anterior având o poziție de IT Manager în Patria Bank. Mihai este pasionat de fizică, matematică și gaming.

Echipa-Filbo_Laurentiu-Branzoiu_Collections-1.svg

Laurențiu Brânzoiu
Collections

Laurențiu este un profesionist cu o experiență de peste 12 ani în gestionarea creanțelor problematice, fost coordonator colectare la Kruk. Este pasionat de mersul cu bicicleta, snowboarding și gătit.

Echipa-Filbo_Daniela-Bojinca_Growth-Marketing.svg

Daniela Bojincă
Growth Marketing

Daniela are o experiență de 10 ani în Digital Marketing, având roluri anterioare în agenții de publicitate și Provident România în Marketing Performance. Este pasionată de hiking, ski, boardgames și călătorii.

Vrei să vii și tu în echipa noastră?

Trimite un e-mail cu CV-ul tău la adresa cariere@filbo.ro
 căci abia așteptăm să te cunoaștem!
Home » Echipa Filbo