Echipa Filbo

Hai să ne cunoști din rândurile de mai jos!

Echipa de management

Echipa-Filbo_Georgiana-Andrei_Director-Financiar.svg

Georgiana Andrei
CEO

Georgiana vine cu 15 ani de experiență în domeniul financiar bancar, specializată în analiză și planificare financiară fiind fost Head of Controlling & Capital Management în cadrul BCR. Georgiana este pasionată de ski și călătorii cu rucsacul în spate.

Robert Maftei_Deputy CEO Filbo OMRO

Robert Maftei
Deputy CEO

Robert are o experiență de peste 20 de ani în servicii financiare în cadrul BRD, Unicredit și Ford Trucks și vine cu un bogat know-how în gestionarea dezvoltării afacerilor și transformare organizațională. Robert este pasionat de sailing și calatorii.

Echipa-Filbo_Iulian-Marinescu_emoney.svg

Iulian Marinescu
E-money & Payments

Iulian are peste 24 de ani în industria de plăți (carduri, plăți și monedă electronică) din care în ultimii 10 ani a activat în zona FinTech-urilor, având și un doctorat în finanțe. Iulian este pasionat de călătorii, gătit și plimbări în natură cu cățeii săi.

echipa Filbo Alexandra Apostol_Product

Alexandra Apostol
Product

Alexandra vine cu o experiență de peste 10 ani în sectorul bancar și consultanță în afaceri, având roluri anterioare în companii precum BCR, HSBC și EY. Alexandra este pasionată de călătorii și baking în timpul liber.

Echipa-Filbo_Rodica-Todoran_Departamentul-Risc.svg

Rodica Todoran
Risk

Rodica are o experiență de peste 20 de ani în managementul riscului de creditare, având roluri anterioare în BCR și BT. Rodica este pasionată de hiking, ski, călătorii și îi place să cultive trandafiri în timpul liber.

Echipa-Filbo_Adrian-Nasui_IT.svg

Adrian Năsui
Technology

Adrian are 15 ani de experiență în dezvoltarea de produse și tehnologii software. Anterior a fost Technical Lead în E&Y Innovation Lab și Bucharest & Technical Lead la Everymatrix. Este pasionat de muzică electronică și plimbări relaxate prin natură.

Echipa Filbo Mihai Garba Technology 4

Mihai Gârbă
Technology

Mihai are o experiență de peste 20 de ani în domeniul IT în ceea ce privește dezvoltare de software și administrare platforme IT, anterior având o poziție de IT Manager în Patria Bank. Mihai este pasionat de fizică, matematică și gaming.

Echipa-Filbo_Daniela-Bojinca_Growth-Marketing.svg

Daniela Bojincă
Growth Marketing

Daniela are o experiență de 10 ani în Digital Marketing, având roluri anterioare în agenții de publicitate și Provident România în Marketing Performance. Este pasionată de hiking, ski, boardgames și călătorii.

Echipa-Filbo_Laurentiu-Branzoiu_Collections-1.svg

Laurențiu Brânzoiu
Collections

Laurențiu este un profesionist cu o experiență de peste 12 ani în gestionarea creanțelor problematice, fost coordonator colectare la Kruk. Este pasionat de mersul cu bicicleta, snowboarding și gătit.

Vrei să vii și tu în echipa noastră?

Trimite un e-mail cu CV-ul tău la adresa cariere@filbo.ro
 căci abia așteptăm să te cunoaștem!
Home » Echipa Filbo