Ai nevoie de finanțare în agricultură? Poți obține până la 240,000 RON cu dobândă FIXĂ și ZERO comisioane de rambursare anticipată. Vezi oferta!

Credit super flexibil pentru firma ta

Până la 235,000 RON până la 24 de luni pentru capital de lucru și 48 de luni pentru investiții în afacerea ta.

Rambursezi creditul în rate lunare sau conform unui scadențar flexibil adaptat afacerii tale.

Cine poate accesa un credit pentru
capital de lucru sau investiții de la Filbo

Te putem ajuta cu finanțare dacă:

Documente necesare:

Care sunt costurile?

Poți alege să plătești creditul fie în rate egale, fie conform unui scadențar flexibil adaptat afacerii tale.

Consultantul tău Filbo va lucra cu tine să găsească soluția de finanțare potrivită pentru business-ul tău.

Simulator Credit

De câți bani ai nevoie?

Perioada împrumutului?

Perioada contractului
luni
Rata lunară începând de la
lei/ lună
Comision acordare începând de la
lei
Dobândă începând de la
lei
Comision gestiune începând de la
lei
Total de plătă începând de la
lei

Oferta prezentată mai sus este o estimare cu scop informativ.
Oferta fermă depinde de analiza detaliată a cererii tale.
Costuri variabile în funcție de indicele ROBOR la 6 luni.

De ce Filbo?

Alte soluții de finanțare

Mai jos poți vedea procesul de aplicare pentru
un credit pe firmă

Cum poate un credit Filbo să
ajute afacerea ta

Poți folosi un credit Filbo pentru:

Alți antreprenori ca tine ne-au întrebat...

Afacerea ta poate beneficia de creditul pentru capital de lucru sau investiții dacă are minim 12 luni de activitate, o cifră de afaceri de cel mult 2 milioane de Euro conform ultimului bilanț și cel mult 9 angajați.

De asemenea, poți aplica pentru acest împrumut doar dacă ești administratorul firmei.

Este important să știi că pentru a accesa această soluție de credit pentru capital de lucru, nici tu în mod personal și nici firma ta, nu trebuie să fiți implicați în prezent sau să fi fost implicați în trecut în procese de executare silită, în alte incidente de plată sau să aveți apariții negative în Biroul de Credit sau Centrala Riscurilor de Credit.

Filbo are misiunea de a ajuta micii antreprenori și afacerile acestora să crească mai repede și mai ușor.

Creditele de investiții sau capital de lucru sunt disponibile pentru microîntreprinderi organizate sub formă de SRL, SA, Persoană Fizică Autorizată (PFA), Întreprindere Individuală (IF) sau Întreprindere Familială (IF).

Este important de menționat că afacerea ta trebuie să aibă minim 12 luni de la înființare și o cifră de afaceri care să nu depășească 2 milioane de Euro pentru a fi eligibilă pentru o soluție de credit Filbo.

Pentru a calcula care sunt costurile estimative aferente unui credit de afaceri oferit de Filbo poți să folosești simulatorul de credit disponibil în această pagină.

Ai posibilitatea să achiți creditul fie în rate lunare, fie utilizând un scadențar flexibil care să fie potrivit afacerii tale, iar rata de dobândă pentru o soluție de credit pornește de la aproximativ 2% DAE pe lună.

De asemenea, în procesul de aplicare pentru o soluție de credit pentru capital de lucru sau investiții vei beneficia de ajutorul unui consultant Filbo care va lucra cu tine să găsească cea mai bună soluție de creditare pentru afacerea ta.

Pentru un credit de capital de lucru cu valoarea totală de până la 235,000 RON, perioada maximă de rambursare este de 48 de luni.

În funcție de nevoile afacerii tale, un consultant Filbo îți va fi alături pe toată perioada de aplicare pentru o soluție de credit și te va putea ajuta să alegi perioada optimă de rambursare în funcție de cerințele tale specifice.

Soluțiile de credit Filbo sunt gândite pentru micii antreprenori care vor să-și ducă afacerea lor la următorul nivel, să se dezvolte în continuare sau să își diversifice activitatea.

Din acest motiv, creditul pentru capital de lucru sau investiții este disponibil doar pentru firmele cu minim 12 luni de activitate. Din păcate, acesta nu poate fi folosit pentru a înființa o firmă nouă.

Este foarte ușor să obții un credit de investiții Filbo.

Doar 2 documente sunt necesare atunci când aplici: un extras de cont al afacerii tale, ce acoperă ultimele 3 luni, și ultima balanță contabilă disponibilă. Balanța trebuie să fie mai recentă decât ultima balanță trimestrială încheiată.

Adițional, în funcție de specificul afacerii tale, mai pot fi necesare și alte documente, precum certificatul de atestare fiscală sau fișa sintetică AFP, contracte de credit în derulare, autorizații de funcționare și altele.

Un consilier Filbo va fi alături de tine în tot procesul de aplicare pentru creditul de investiții sau capital de lucru și îți va spune exact dacă este nevoie și de alte documente pe lângă cele două obligatorii.

Creditul de afaceri Filbo are scopul de a sprijini afacerea ta să se dezvolte în continuare.

În funcție de nevoile tale, un credit pentru capital de lucru sau investiții te poate ajuta să plătești taxele la stat, să achiziționezi materie primă sau stocuri de marfă, să cumperi mijloace fixe precum aparatură sau vehicule, să plătești chiria spațiului folosit de firma ta sau orice alte necesități urgente ale afacerii.

Sigur! Pot beneficia de credite de afaceri Filbo atât persoanele juridice cu încasări lunare cât și cele cu încasări sezoniere, chiar dacă nu au posibilitatea să plătească o rată lunară.

Un consilier Filbo poate ajuta la stabilirea unui scadențar flexibil și la gestionarea plății ratelor.

Îți recomandăm următoarele articole scrise pentru antreprenori

Home » Creditul pentru capital de lucru sau investitii