Promoție Martie: Susținem femeile antreprenor și în luna dedicată lor le oferim 1% reducere la dobânda creditelor Filbo. Vezi detalii!

Ai planuri mari pentru IMM-ul tău?

Suntem alături de tine indiferent de mărime planurilor tale cu ajutorul creditului cu garanții materiale pentru IMM

Ai până la 1,000,000 RON pe o perioadă maximă de 36 de luni pentru capital de lucru, 48 de luni mixt și 60 de luni pentru investiții

În plus, ai program de facturare online, integrat complet cu ANAF e-Factura, gratuit pe toată perioada contractului cu Filbo

Care sunt costurile?

Poți alege să plătești creditul fie în rate egale, fie conform unui scadențar flexibil adaptat afacerii tale.

Consultantul tău Filbo va lucra cu tine să găsească soluția de finanțare potrivită pentru business-ul tău.

Simulator Credit Garanții Materiale

De câți bani ai nevoie?

Perioada împrumutului?

Perioada contractului
luni
Rata lunară începând de la
lei/ lună
Comision acordare începând de la
lei
Dobândă începând de la
lei
Comision gestiune începând de la
lei
Total de plătă începând de la
lei

Oferta prezentată mai sus este o estimare cu scop informativ.
Oferta fermă depinde de analiza detaliată a cererii tale.
Costuri variabile în funcție de indicele ROBOR la 6 luni.

Cine poate accesa un credit cu
garanții materiale de la Filbo

Te putem ajuta cu finanțare dacă:

Documente necesare la aplicare:

*Poți aplica pentru această soluție de finanțare, indiferent de numărul de angajați și valoarea cifrei de afacere a companiei.

Cum funcționează?

Aplici online – în maxim 10 minute
Aplica online

 Încarci în platformă documentele minime cerute

Te vezi cu un agent să înțelegem mai bine afacerea ta

Intalnire consilier

Te identifici online cu CI-ul și datele tale de contact

Dacă verificările sunt ok, trimitem pe mail contractul și semnezi electronic

Iar noi plantăm un copac în numele tău pentru fiecare contract semnat

De ce Filbo?

Alte soluții de finanțare

Cum poate un credit Filbo să
ajute afacerea ta

Poți folosi un credit Filbo pentru:

Alți antreprenori ca tine ne-au întrebat...

Afacerea ta poate beneficia de creditul pentru capital de lucru sau investiții dacă are minim 12 luni de activitate, ești administratorul firmei și nu ai procese de executare silită (atât pe firmă cât și personale), alte incidente de plată sau să apariții negative în Biroul de Credit sau Centrala Riscurilor de Credit.

Filbo are misiunea de a ajuta antreprenorii și afacerile acestora să crească mai repede și mai ușor.

Creditele de investiții sau capital de lucru cu garanții materiale sunt disponibile pentru microîntreprinderi organizate sub formă de SRL, SA, Persoană Fizică Autorizată (PFA), Întreprindere Individuală (IF) sau Întreprindere Familială (IF).

Este important de menționat că afacerea ta trebuie să aibă minim 12, să nu aibă incidente de plată și să nu fie implicată în procese de executare silită.

Pentru a calcula care sunt costurile estimative aferente unui credit de afaceri oferit de Filbo poți să folosești simulatorul de credit disponibil în această pagină.

Ai posibilitatea să achiți creditul fie în rate lunare, fie utilizând un scadențar flexibil care să fie potrivit afacerii tale.

De asemenea, în procesul de aplicare pentru o soluție de credit pentru capital de lucru sau investiții cu garanții reale vei beneficia de ajutorul unui consultant Filbo care va lucra cu tine să găsească cea mai bună soluție de creditare pentru afacerea ta.

Pentru un credit de capital de lucru cu valoarea totală de până la 1,000,000 RON pe o perioadă de până la 36 de luni pentru capital de lucru,  până la 48 de luni pentru creditele mixte și 60 de luni pentru investiții.

În funcție de nevoile afacerii tale, un consultant Filbo îți va fi alături pe toată perioada de aplicare pentru o soluție de credit și te va putea ajuta să alegi perioada optimă de rambursare în funcție de cerințele tale specifice.

Soluțiile de credit Filbo sunt gândite pentru antreprenori care vor să-și ducă afacerea lor la următorul nivel, să se dezvolte în continuare sau să își diversifice activitatea.

Din acest motiv, creditul pentru capital de lucru sau investiții este disponibil doar pentru firmele cu minim 12 luni de activitate. Din păcate, acesta nu poate fi folosit pentru a înființa o firmă nouă.

Este foarte ușor să obții un credit de investiții Filbo.

Doar 2 documente sunt necesare atunci când aplici: un extras de cont al afacerii tale, ce acoperă ultimele 3 luni, și ultima balanță contabilă disponibilă. Balanța trebuie să fie mai recentă decât ultima balanță trimestrială încheiată.

Ulterior aplicării, în timpul analizei vor fi necesare documente adiționale precum documentele de proprietate ale garanției.

Adițional, în funcție de specificul afacerii tale, mai pot fi necesare și alte documente, precum certificatul de atestare fiscală sau fișa sintetică AFP, contracte de credit în derulare, autorizații de funcționare și altele.

Un consilier Filbo va fi alături de tine în tot procesul de aplicare pentru creditul de investiții sau capital de lucru și îți va spune exact dacă este nevoie și de alte documente pe lângă cele două obligatorii.

Creditul de afaceri Filbo are scopul de a sprijini afacerea ta să se dezvolte în continuare.

În funcție de nevoile tale, un credit pentru capital de lucru sau investiții cu garanții materiale te poate ajuta să plătești taxele la stat, să achiziționezi materie primă sau stocuri de marfă, să cumperi mijloace fixe precum aparatură sau vehicule, să plătești chiria spațiului folosit de firma ta, să refinanțezi alte credite sau orice alte necesități urgente ale afacerii.

Sigur! Pot beneficia de credite de afaceri Filbo atât persoanele juridice cu încasări lunare cât și cele cu încasări sezoniere, chiar dacă nu au posibilitatea să plătească o rată lunară.

Un consilier Filbo poate ajuta la stabilirea unui scadențar flexibil și la gestionarea plății ratelor.

Dacă îți dorești să obții un credit pentru capital de lucru sau investiții cu garanții reale de la Filbo, trebuie să știi că istoricul de credit poate să influențeze decizia de aprobare a împrumutului.

Mai exact, ca împrumutul dorit să fie aprobat, una dintre condiții este ca tu și persoanele implicate în administrarea firmei să nu aveți incidente de plată sau apariții negative (pe firmă și/ sau personale) în Biroul de Credit sau Centrala Riscurilor de Credit.

De asemenea, nici existența proceselor de executare silită (indiferent că au avut loc în trecut sau se desfășoară în prezent) nu este acceptată pentru aprobarea creditului.

Îți recomandăm următoarele articole scrise pentru antreprenori

Home » Creditul pentru capital de lucru sau investitii cu garantii reale