Ai nevoie de finanțare în agricultură? Poți obține până la 240,000 RON cu dobândă FIXĂ și ZERO comisioane de rambursare anticipată. Vezi oferta!

Credit pentru firma ta în ore, nu săptămâni.

Pentru IMM – SRL, SA, II sau IF – până la 100,000 RON între 12 și 24 de luni pentru capital de lucru și până la 48 de luni pentru investiții

Cine poate accesa
creditul super rapid Filbo

Te putem ajuta cu finanțare dacă:

Un document - sume până la 35,000 RON*:

Două documente - sume peste 35,000 RON:

*Pot solicita un astfel de credit clienții a căror sumă solicitată, împreună cu soldul altor credite Filbo în derulare (dacă există), nu depășește 35,000 RON.

Simulator Credit

De câți bani ai nevoie?

Perioada împrumutului?

Perioada contractului
luni
Rata lunară începând de la
lei/ lună
Comision acordare începând de la
lei
Dobândă începând de la
lei
Comision gestiune începând de la
lei
Total de plătă începând de la
lei

Oferta prezentată mai sus este o estimare cu scop informativ.
Oferta fermă depinde de analiza detaliată a cererii tale.
Costuri variabile în funcție de indicele ROBOR la 6 luni.

Care sunt costurile unui credit IMM?

Folosește calculatorul de credit pentru firmă - un tool de ajutor pentru orice antreprenor

Poți face o simulare pentru a vedea rata lunară aproximativă si costul total al unui credit IMM super rapid.

Cum funcționează?

Aplici online – durează maxim 10 minute de la început până la sfârșit

Încarci documentele direct în platformă și te identifici online cu buletinul

Ne auzim 15 minute la telefon pentru a înțelege mai bine afacerea ta

3

Dacă toate verificările sunt ok, îți trimitem pe e-mail contractul și semnezi electronic (semnătură electronică oferită de noi)

Mai jos poți vedea procesul de aplicare pentru
un credit pe firmă

De ce Filbo pentru un credit IMM?

Alte soluții de finanțare

Cum pot creditele Filbo
să ajute firma ta

Alți antreprenori ca tine ne-au întrebat...

Firmele eligibile pentru un credit online Filbo trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să aibă cifra de afaceri de maxim 2 milioane de Euro la data ultimului bilanț, maxim 9 salariați și să nu fie nici în prezent și să nu fi fost nici în trecut implicate în procese de executare silită pentru neplata datoriilor (atât ale firmei, cât și personale privind persoanele imiplicate în administrarea afacerii). De asemenea, pentru a fi eligibilă pentru un Credit super rapid, afacerea trebuie să aibă minim 12 luni de activitate.

Afacerile care pot obține un credit rapid Filbo sunt microîntreprinderi sub diverse forme de organizare precum: SRL, IMM, SA, Intreprindere individuală (II) sau Intreprindere familială (IF). Dacă ai un PFA, stai fără griji pentru că avem o soluție și pentru tine prin creditul pentru PFA.

Ca să îți estimezi costurile specifice împrumutului tău, poți să folosești calculatorul de credit pentru firmă disponibil mai sus în această pagină.

Este un tool care te ajută să afli costul total al creditului, dar și rata lunară aproximativă.

Dacă ai nevoie de un credit cu o valoare mai mare de 100,000 RON, poți consulta și pagina Creditului pentru capital de lucru sau investiții, disponibilă în meniul Soluții de finanțare.

Perioada de rambursare a unui Credit Super Rapid este între 12 și 24 de luni pentru capital de lucru și de până la 48 de luni pentru investiții.

Din păcate, pentru a putea obține un împrumut Filbo, afacerea trebuie să aibă minim 12 luni de activitate și să înregistreze venituri.

Creditul pentru companii poate fi accesat simplu și rapid prin aplicația online disponibilă pe platforma Filbo.

Ai nevoie de doar 2 documente când aplici: un extras de cont bancar pe ultimele 3 luni și ultima balanță contabilă disponibilă, care să nu fie mai veche decât ultima balanță trimestrială încheiată.

Uneori, în funcție de specificul afacerii tale, este posibil să mai fie nevoie și de alte documente, precum Certificatul de atestare fiscală, Fișa sintetică AFP, contracte de credit în derulare, autorizații de funcționare etc.

În procesul de aplicare pentru acest credit IMM, consultantul Filbo îți va spune concret dacă mai sunt necesare și alte acte în afară de cele 2 menționate mai sus.

În plus, dacă suma creditului împreună cu soldul altor credite Filbo în derulare nu depășește 35,000 RON, este necesar doar un singur document: extrasul de cont pe ultimele 3 luni.

Creditul rapid Filbo pentru firmă sau IMM poate fi utilizat pentru plata salariilor, a taxelor, chiriei sau finanțarea altor cheltuieli curente. De asemenea, poți utiliza un credit Filbo pentru achiziția de mijloace fixe pentru firma ta.

Creditele Filbo NU pot fi obținute pentru refinanțări interne sau externe.

Sigur! Susținem antreprenorii și producția autohtonă. În cazul Creditului pentru capital de lucru sau investiții, consilierul tău Filbo va lucra împreună cu tine la stabilirea unui scadențar flexibil care este aliniat cu perioadele din an când ai încasări și poți gestiona plata ratelor.

Aprobare rapidă

Cel mai rapid credit IMM din piață
Vezi pe site timpul real de aprobare

Rate flexibile

Poți amâna rata pentru 30 de zile,
cu zero extra cost!

Credit 100% Online și rapid

Durează maxim 10 minute să aplici online și scapi de drumuri inutile

Îți recomandăm următoarele articole scrise pentru antreprenori

Home » Credit pentru firmă super rapid