Ai nevoie de finanțare în agricultură? Poți obține până la 240,000 RON cu dobândă FIXĂ și ZERO comisioane de rambursare anticipată. Vezi oferta!

Finanțarea afacerii tale nu trebuie să fie o povară

Finanțare 100% online
pentru SRL, SA, PFA, II sau IF

E timpul să te relaxezi.
Ești în locul
potrivit.

Cum poate ajuta Filbo
afacerea ta?

Doar 1 din 8 mici antreprenori din România au acces la un credit bancar. În același timp, știm că viața de antreprenor e un “du-te vino” non-stop între clienți, furnizori, contabili, bănci. Înțelegem că n-ai timp de pierdut.

Cum știu dacă afacerea mea
este eligibilă?

Ești administratorul unui SRL, SA, PFA, II sau IF, implicat direct în afacere

Nu ai/avut procese de executare silită, incidente de plată sau apariții negative în Biroul de Credit/Centrala Riscurilor de Credit 

 Firma ta are cel puțin 12 luni de la înființare, are activitate și înregistrează venituri

Află acum
cum te putem ajuta!

Poți obține până la 100,000 RON complet online, cu doar două documente, având cel mai rapid timp de aprobare din piață, actualizat săptămânal pe site.

 

* Pentru sume sub 35,000 RON, ai nevoie doar de un singur document.

Simulator Credit

De câți bani ai nevoie?

Perioada împrumutului?

Perioada contractului
luni
Rata lunară începând de la
lei/ lună
Comision acordare începând de la
lei
Dobândă începând de la
lei
Comision gestiune începând de la
lei
Total de plată începând de la
lei

Oferta prezentată mai sus este o estimare cu scop informativ.
Oferta fermă depinde de analiza detaliată a cererii tale.
Costuri variabile în funcție de indicele ROBOR la 6 luni.


De ce Filbo?

Alte soluții de finanțare

0
Ore
0
Minute
0
secunde

Timpul mediu pentru o decizie de credit în ultimele 30 de zile.
(pentru sume până la 100,000 RON)

Actualizat pe 22 Noiembrie 2023

Ce înseamnă
"finanțare rapidă"?

Știm că toți promit “super rapid” și te trezești că ai început o cerere de credit acum 2 săptămâni și încă îți mai cer documente 🙁 Ca să știi pe ce te poți baza, noi publicăm în timp real cât a durat în medie să dăm o decizie de credit în ultimele 30 de zile.

Cum funcționează?

(pentru credite Filbo online de până la 100,000 RON)

Încarci documentele direct în platformă și te identifici online cu buletinul

Aplici online – durează maxim 10 minute de la început până la sfârșit

Ne auzim 15 minute la telefon pentru a înțelege mai bine afacerea ta

3

Dacă toate verificările sunt ok, îți trimitem pe e-mail contractul și semnezi electronic (semnătură electronică oferită de noi)

Mai jos poți vedea procesul de aplicare pentru un credit pentru persoane juridice

Filbo credit online pentru afaceri

Ai nevoie de finanțare
mai consistentă?

Aplici prin platforma Filbo pentru un credit de până la 235,000 RON pentru investiții sau capital de lucru și un consilier Filbo va lucra împreună cu tine pentru a găsi soluția de finanțare potrivită afacerii tale.

Poți alege să plătești în rate egale sau cu un scadențar personalizat, pe o perioadă de până la 4 ani. 🌱

Încrederea se
dovedește

Fără bătăi de cap

Cu creditul pentru persoane juridice de la Filbo totul devine relaxat și vrem să o dovedim

Dacă găsești o ofertă mai bună în piață după ce ai semnat cu Filbo și te răzgândesti, poți renunta fără costuri și fără explicații în primele 14 zile.

Creditul Filbo pentru firma sau PFA-ul tău îți oferă flexibilitate maximă pentru că tu să te poți relaxa chiar și atunci când intervin situații neprevăzute. De ACUM ai posibilitatea de a amâna achitarea ratei cu 30 de zile, fie la început, fie în orice alt interval al perioadei contractuale (o singură dată pe perioada contractului)

Ești relaxat când știi că întotdeauna
există o soluție!

Află poveștile altor antreprenori

Alți antreprenori ca tine ne-au întrebat...

Creditele pentru persoane juridice oferite de Filbo sunt destinate micilor antreprenori care doresc să își crească businessul.

Astfel, cerințele pentru ca o afacere să fie eligibilă pentru o soluție de credit Filbo sunt ca aceasta să aibă minimum 12 luni de activitate, maximum 9 angajați și o cifră de afaceri nu mai mare de 2 milioane de Euro. În plus, firma nu trebuie să fie sau să fi fost în trecut implicată în procese de executare silită pentru neplata datoriilor (atât ale firmei, cât și personale).

Dacă întrunești aceste condiții, pasul următor este să alegi tipul de împrumut pentru persoane juridice care se potrivește afacerii tale, în funcție de suma pe care vrei să o accesezi și de perioada de rambursare dorită. În meniul Soluții de finanțare poți afla mai multe despre Creditul pentru firmă super rapid și despre Creditul pentru capital de lucru sau investiții

Filbo oferă soluții de creditare pentru persoane juridice cu obiectivul de a ajuta firmele mici să treacă la următorul nivel. Astfel, împrumuturile noastre pot fi accesate de către microîntreprinderi aflate sub diverse forme de organizare juridică, cum ar fi SRL, SA, Persoane Fizice Autorizate (PFA), Întreprinderi Individuale (II), Întreprinderi Familiale (IF).

De asemenea, Filbo pune la dispoziția fermierilor linii de credit pentru agricultură cu scopul de a susține și încuraja producția autohtonă.

Pentru a afla un cost estimativ al creditului tău în funcție de valoarea lui totală și de perioada de rambursare, poți să folosești calculatorul de credit din această pagină.  Simulatorul de costuri îți oferă o estimare pentru un credit cu valoarea maximă de 100,000 RON pentru o perioadă de 12, 24, 36 sau 48 de luni pentru investiții. Dacă ai nevoie de un credit pentru o perioadă mai lungă sau pentru o sumă mai mare, poți consulta pagina Creditului pentru capital de lucru sau investiții, disponibilă în meniul Soluții de finanțare.

Împrumuturile pentru persoane juridice oferite de Filbo au o perioadă de rambursare diferită în funcție de suma totală împrumutată.

Astfel, pentru Creditul Super Rapid de până la 100,000 RON, poți alege ca perioadă de rambursare între 12, 24, 36  sau 48 de luni pentru investiții.

Dacă ai nevoie să împrumuți o sumă mai mare pentru afacerea ta, poți alege Creditul pentru capital de lucru sau investiții cu suma maximă de 235,000 RON și perioada de rambursare de cel mult 48 de luni.

Creditele rapide pentru persoane juridice de la Filbo sunt concepute pentru antreprenori care au deja o afacere și doresc să continue să o dezvolte sau să acopere nevoi urgente ale acesteia.

Din acest motiv, soluțiile de credit pe care le oferim pot fi accesate doar de către firme care au minimum 12 luni de activitate și înregistrează venituri. Filbo nu oferă împrumuturi pentru înființarea de companii noi.

Pentru Creditul Filbo super rapid sunt necesare 2 documente când aplici: un extras de cont bancar pe ultimele 3 luni și ultima balanță disponibilă, nu mai veche decât ultima balanță trimestrială încheiată (sau ultima declarație unică pentru PFA). În anumite perioade ale anului, poate fi suficient doar extrasul de cont.

În plus, dacă suma creditului împreună cu soldul altor credite Filbo în derulare nu depășește 35,000 RON, este necesar doar un singur document: extrasul de cont pe ultimele 3 luni.

În cazul Creditului pentru capital de lucru sau investiții, în funcție de specificul afacerii, pot fi necesare documente adiționale (Certificat atestare fiscală SAU Fișa sintetică AFP, contracte de credit în derulare, autorizații de funcționare, etc.)

Creditul pentru persoane juridice oferit de Filbo poate fi utilizat pentru acoperirea unor cheltuieli curente ale afacerii tale, pentru plata taxelor și impozitelor către stat, plata salariilor pentru angajați sau achitarea chiriei spațiului în care funcționează firma.

De asemenea, împrumutul poate fi accesat și cu scopul de a achiziționa mijloace fixe precum utilaje sau vehicule, cumpărarea de materii prime sau de stocuri de marfă.

Sigur! Poți accesa un credit pentru persoane juridice chiar dacă ai venituri sezoniere și nu poți plăti o rată lunară.

În procesul de aplicare pentru împrumut, un consultant Filbo te va ajuta să creați împreună un scadențar flexibil de plată a ratelor, care să fie adaptat nevoilor afacerii tale și perioadelor din an în care ai încasări.

Astfel, îți oferim o soluție de finanțare personalizată pentru specificul firmei tale. La Filbo înțelegem nevoile specifice ale antreprenorilor și ne dorim să îi susținem cu soluții personalizate, care să îi ajute să treacă la următorul nivel.

Aprobare rapidă

Cel mai rapid credit din piață
Vezi pe site timpul real de aprobare

Rate flexibile

Poți amâna rata pentru 30 de zile,
cu zero extra cost!

100% Online

Durează maxim 10 minute să aplici online și scapi de drumuri inutile

Îți recomandăm următoarele articole scrise pentru antreprenori